Bookmark and Share

zenstart.dk

Den bedste startside, helt enkelt

zenstart er en nem og overskuelig indgang til Internettet – et godt supplement til dine bookmarks.

De links du finder på zenstart er medtaget ud fra statistikker om danskernes brug af Internet. Det er således de mest populære links du finder på zenstart. Samtidig er zenstart konfigurerbar. Hvis du holder musen over et link fremkommer to ikoner. Det første ikon flytter linket til toppen af kategorien, det andet til bunden af kategorien. De links, som du bruger mest, kan du med fordel flytte til toppen. De links du ikke bruger kan du flytte til bunden, hvilket giver plads til nye links.

I hver kategori er det muligt at scrolle. Hvis du benytter en mus med scroll-hjul, kan du placere cursoren over en kategori og scrolle op eller ned med hjulet. Alternativt, er der i bunden af hver kategori, to pile der scroller henholdsvis op og ned. Yderligere er det muligt at klikke på en menu titel i visse kategorier, hvorefter en ny side med seks underkategorier vil fremkomme.

Prøv også zenstart mobil og www.zenstart.com

Feedback modtages med glæde.

God fornøjelse med zenstart.

devteam@zenstart.dk

NB: Inden 23. maj går zenstart ind i en ny fase – manglende reklameindtægter og hosting udgifter gør at muligheden for at konfigurere siden forsvinder og zenstart vil derfor overgå til at blive en ren linksamling

FAQ

Sp: Jeg undrer mig over placeringen af visse links…?
Sv: Nogle links kunne med rette forekomme i flere kategorier. Vi har valgt kun at tage disse links med én gang. Yderligere er designet holdt stringent: Seks kategorier, som et givet link skal placeres indenfor.

Sp: Nogle af linksene har jeg ikke brug for, kan jeg fjerne dem?
Sv: Det er ikke muligt at fjerne links helt, men du kan flytte et link til bunden af en liste: hold musen over linket og klik på det ikon med en pil, der peger ned.

Sp: Hvorfor er der irriterende reklamer i høje side?
Sv: zenstart er gratis. Det er reklamerne, der finansierer udviklingen, driften og de fremtidige forbedringer af siden. Mange brugere finder reklamerne nyttige.

Sp: Er det muligt at tilføje egne links?
Sv: Ikke på nuværende tidspunkt, men det vil det være i en fremtidig version. I mellemtiden har du mulighed for at foreslå links her: devteam@zenstart.dk


Gør zenstart.dk til startside

Hvordan du gør zenstart til din startside afhænger af din browserversion.

Har du en nyere version af Internet Explorer kan du klikke på den lille pil ved siden af ikonet med det lille hus:

Alternativt kan du i menulinien i de fleste browsere klikke på:

Funktioner,
Internetindstillinger og
Brug aktuel side (anvend nuværende side).

« Tilbage